Bár eleinte szkeptikus voltam, nem bántam meg, hogy kipróbáltam. A kezelések pihentetőek, utána frissebb vagyok, és nem utolsó sorban a panaszaimat is enyhíti.

aranyér, fiatal nő

A bal térdem sokszor bedagadt, gyakran erősen fájt, a felállásnál kézzel segítenem kellett. A derékfájásom miatt gyakran derékmerevítő fűzőt kellett viselnem, a fordulás derékból nem ment, csak bokából. A csuklyás izmom felkeményedett. A kezelések hatására a térd problémám megszűnt, nem fáj. Guggolásnál nem kell kézzel segítenem. Nem dagad be, nem jelzi az időjárás változását. A derékfájás megszűnt, derékból tudok fordulni, a lehajolás és a kiegyenesedés simán megy. A csuklyás izmom felkeményedése alig fordul elő.

térd-, derék-, hátfájdalom, 70 éves férfi
A romos bal vállam tökéletes lett, remekül szuperál. A fájós hátam már nem akar kilyukadni. A derekam már sokkal kevesebbet rendetlenkedik, ilyenkor a jobb lábam sem tökéletes, de mindez a korábbiakhoz képest lényegesen ritkábban van. Úgyhogy a siker teljes, és köszönöm nagyon.
váll-, hát-, derékfájdalom, 70 éves nő

Zsófi kezeléseinek hatására és az életmód tanácsainak betartásával az asztmám jelentős mértékben enyhült, a nyakfájdalmaim szinte megszűntek, és a térdem olyan lett, mintha “beolajozták” volna. A kezelések kicsit olyanok voltak, mint afféle relaxáció, kicsit olyan volt, mintha félálomban lennék.

Zsuzsa

asztma, 46 éves nő

István vagyok, 46 éves. Három évvel ezelőtt, minden előjel nélkül kórházba kerültem vastagbél-gyulladással, amit sürgősséggel meg is operáltak. Az okát nem tudták egyértelműen megmondani, de leginkább stresszmentes életmódra váltást és rostokban gazdag étkezést javasoltak. Sajnos ennek a betegségnek jellemzője, hogy bizonyos időközönként, bár enyhébb formában, de visszatér. Egy ilyen alkalommal kerültem ajánlás után Zsófiához, aki egy alapos kikérdezést követően elmondta, hogy mit tud, és mit fog tenni, hogy a gyulladás elmúljon. A kezeléssorozat hatására, mindenféle antibiotikum alkalmazása nélkül múlt el a fájdalmam, váltam ismét tünetmentessé.

Ajánlom Zsófiát nemcsak szakmai hozzáértése miatt, hanem személyisége és humora miatt is, mely az egyébként fájdalommentes kezeléseket kellemessé tette.

bélgyulladás (diverticulitis), 46 éves férfi

Heti 3 edzőtermi csoportos órán való részvétel mellett, nyáron besegítettem egy építkezésen. Több napi, sok órás lapátolástól könyöksérülésem alakult ki. Pihentettem, kenegettem, gyógyszereztem. Hiába. Fél év után találtam rá Zsófira. 2 kezeléssel helyre hozta a dolgot. A második utáni este, nyugalmi állapotban, kis mozgatásra a könyököm roppant egy nagyot. Egy lefolyó kidugulásához tudnám hasonlítani a jelenséget. Utána rohamos regenerálódás következett. 1 hét elteltével a tüneteim gyakorlatilag meg is szűntek.

teniszkönyök, 43 éves férfi

A kislányom, aki 12 éves leigazolt kosárlabdás, térd és boka fájdalmával kerestük meg Zsófit. A Bowen terápia használt lányomnak, a fájdalmai enyhültek, majd a 6. alkalom után megszűntek. Mellékhatásként jobban teljesít az iskolában és a kosárlabda edzéseken! Csak ajánlani tudom a terápiát és Zsófit! Minket határozattan meggyőzött!

Viki /egy kamaszlány édesanyja/

Osgood-Schlatter betegség (térd), 12 éves lány

Sok befolyásoló tényezőre rájöttem, de a Bowen az egyik legjobb, ami segített.

Post covid szindróma, 50 éves nő